Norme sur la mise à l’essai de systèmes d’extinction d’incendie conçus pour la protection d’équipement de cuisson commercial
Porté:
These requirements cover the performance during fire tests of pre-engineered fire extinguishing system units intended for the protection of commercial cooking equipment for restaurants, cafeterias and other similar venues. For installation requirements, see the following documents: NFPA 17, Standard for Dry Chemical Extinguishing Systems; NFPA 96, Standard for Ventilation Control and Fire Protection of Commercial Cooking Operations; NFPA 17A, Standard for Wet Chemical Extinguishing Systems; and the National Building Code of Canada. Note that local authorities having jurisdiction should be consulted prior to installation. Pre-engineered fire extinguishing system units, agents, or both shall also comply with the requirements for construction and performance as applicable to specific types, designs, sizes, and arrangements. Such additional requirements include ANSI/CAN/UL/ULC 1254 and are not within the scope of these requirements for fire tests. The term "product" as used in this standard refers to all fire extinguishing systems or any part thereof covered by the requirements unless specifically noted otherwise.
Raison d’être du projet
Note : L’information ci-dessus a été recueillie et est diffusée par le Conseil canadien des normes (CCN) pour les besoins de son système de notification centralisé et transparent pour l’élaboration de nouvelles normes. Le système permet aux organismes d’élaboration de normes (OEN) accrédités par le CCN et aux membres du public d’être informés des nouveaux travaux d’élaboration de normes au Canada. Il donne aussi aux OEN accrédités la possibilité de repérer et de résoudre les cas de doubles emplois éventuels dans les normes et les travaux de normalisation.
Les OEN sont eux-mêmes responsables du contenu et de l’exactitude de l’information présentée ici. Cette information n’existe que dans la langue dans laquelle elle a été fournie au CCN.